Wednesday, November 25, 2009

PAKEJ KHAS SMKP4

rm 250 seorang.( minima 6-10 orang )
termasuk
1. transport dari airport ke semporna/semporna ke airport
2. bilik/ makan 3hari 2malam
3. bot dari semporna ke mabul /.mabul ke semporna
4. snorkeling mabul/kapalai
5. kelengkapan snorkeling.
6. Santai di tampi - tampi resort ( Pembikinan filem duyong )

add.
1. Jika minat DSD Rm150 seorang ( menyelam tanpa lesen )


Ini harga asalnya :
Rm420 !!!! jauhkan diskaunnya. Kira package suka2 je ni untuk buat warga smkp4 gembira.

Friday, November 20, 2009

JEMPUTAN KE MAJLIS AKIKAH

Assalammualaikum..............

Warga bekas pelajar SMP4 dan Warga SMP2 dijemput untuk hadir ke majlis akikah pada 28 Nov 2009 bersamaan 11 zulhijjah 1430.

ATURCARA

0800 - sarapan pagi.

0900- acara sembelihan dan melapah.

1000- berkampung menyediakan masakan.

1330- majlis doa selamat dan kesyukuran.

1500 - acara selesai

acara ini akan diadakan kediaman

NOR AFFENDY BIN RAHMAN

no 426 blok 18 palong 5
gemas negeri sembilan

saudara NOR AFFENDY BIN RAHMAN dan keluarga menjemput saudara dan saudari sekuluarga

Tuesday, November 03, 2009

Gambar terbaru azimah


gambar azimah sekeluarga
zie dan hubby nyer
Girl tu : Julia Elisha Sofea , 5tahun
Boy tu : Muhammad Mikyle Haiqal, 8bulan
tinggal di Desa pandan, KL

Wednesday, October 14, 2009

ACARA BOWLING

PERSIAPAN UNTUK PERLAWANAN BOWLING ANTARA BLOG SMP4 DENGAN SMP2

KEPADA ANGGOTA REUNION SMP4 SILA HEBAHKAN BERITA INI KEPADA SEMUA AHLI YANG INGIN MENGIKUTI ACARA BOWLING.
SILA NYATAKAN PENGESAHAN UNTUK HADIR ACARA BOWLING KEPADA ITA DAN ALINTOI.

Tuesday, October 13, 2009

KAMUS ALAMAT ANGGOTA REUNION

MARZUKI B. MOHD DIN

012-3542891
marzukimohddin@gmail.com
No.72,Blok 3/1,
Jalan Tiung,
Felda Palong 6,
73430 Gemas,
Negeri Sembilan




ROZITA BINTI CHEK ROS

016-9833987
ita_khairi@yahoo.com.my
B-8-17, Pangsapuri Permai,
Jalan PJS 1/25, Taman Petaling Utama,
46000 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan




AZLINA BINTI SUKIR

016-3045687
Azlina@ocbc.com
B-08-19, Pangsapuri Mutiara Magna,
Metro Prima,
52100 Kepong,
Kuala Lumpur



HANIZA HARUN (NIEZA)

017-3076678
Haniza@maa.com.my
No.85, Jln Desa 4/10
Bandar Country Homes
48000 Rawang
Selangor
@
No.202, Blok 9
Felda Palong 5
73430 Gemas
N.Sembilan



ARIF DZAKY BIN HJ. SALEHAN

019-2105445
arifdzaky@yahoo.com.my
PT 5483 Jalan Puteri 36,
Taman Desa Puteri,
72100 Bahau,
Negeri Sembilan.
atau
Blok E21 (F) Palong 7,
73470 Gemas,
Negeri Sembilan.



NORHADI BIN NASRON

2A, Jalan DC 1/9
Desa Coalfields
47000 Sungai Buloh
afq8567@gmail.com / 019-3142662
@
V15, Felda Palong 7,
73470 Gemas
NSDK



SYAHRUL ANWAR BIN MOHD ISA

Hp 0193877312/0172695628/0193847312
Rumah 0389203655
syahlyn@gmail.com syahlyn@streamyx.com
No 11, Jln 8/30A,
Seksyen 8,
43650 Bdr Baru Bangi,
Selangor.



MOHD FADZIR RUSTAM BIN MOHD RODZI
Hasmaniza binti Ismail

No 50, Jalan Meranti Bunga 3,
Taman Desa Indah, Meru,
41050 Klang,
Selangor
019-3788889
012-3501321
03-33931657
06-4646891 (palong 8)
mfrmeru02@yahoo.com
fadieza99@yahoo.com



NOR AFFENDY BIN RAHMAN
Nor Razilla bt Mohd Radzi
Fatin Mardhiah
Farah Wahida
Fasha Irdiena

Block B1-01
Desa Tun Hussein Onn
Jalan Jelatek
54200 Kuala Lumpur
@
No.33 Jalan Kasturi 4A
Seksyen BB 8
Bandar Baru Bukit Beruntung
48300 Rawang
Selangor
@
No.426 Jalan Kasturi
Block 18 Palong 5
Pusat Bandar Palong
73430 Gemas
Negeri Sembilan
012-3338925
012-3338924

www.facebook.com/NORAFFENDY

nar8341@gmail.com
nar8341@yahoo.com

YM = nar8341



NORLIZA BINTI MOHD SALEH (LIZA)

017-7058773
No. 11, Jalan Delima 25,
Taman Delima 2,
86000 Kluang,
Johor Darul Takzim
@
198, Block 11,
Felda Palong 9,
73430 Gemas,
Negeri Sembilan Darul Khusus



AZLI ISMAIL BIN ABAS (AZLI@WAK TONG)

017-2094945, 0123113489@0166242508...tpn kek palong..06 4667323
No. 3-56A, Jalan Putra Perdana 5G,
Taman Putra Perdana,
47100 Puchong,
Selangor Darul Ehsan
@
No. 508, Blok D5,
Felda Palong 4,
73430 Gemas,
Negeri Sembilan



ASMAH BINTI ABDULLAH (AS)

012-6262595
No. 22A, Jalan Bukit Semenyih 7,
Taman Bukit Semenyih,
43500 Semenyih,
Selangor Darul Ehsan
@
No. 370, Blok 7,
Felda Palong 8,
73470 Gemas,
Negeri Sembilan Darul Khusus



MOHAMAD KHAIRUL MD.DAN

D-2-5 block D
villa Laksamana,
Kg Laksamana ,
68100 Batu Caves
Selangor
012-3510235
016-3465383



DATUK SAIFUL JAMIZA AZURA BIN SHARIBUDIN (SAIFUL)
012-3736050 atukxkisah@yahoo.com
No. 2, Jalan Cacar,
Kg. Kuala Jempol,
72100 Bahau,
Negeri Sembilan



RUSHANIZA BINTI HASSIM

Blok C-9, Felda Palong 7,
73470 Gemas,
Negeri Sembilan Darul Khusus
@
Blok B-12, Felda Palong 7,
73470 Gemas,
Negeri Sembilan Darul Khusus
012-9250571 (Tel rumah: 06-4645569)



ASRI BIN ISMAIL

012-2171583/013-3416081 ayieismail@gmail.com
133 Jln Berjaya 4 Tmn Berjaya
sg Chua 43000 Kajang
Selangor
@
No B.3 Felda Palong 7 Gemas N.S.D.K



ZABRINA KAMARUDIN

013-6057468
k_aireen@yahoo.com
zabrina.kamarudin@agrobank.com.my
no 75 jln 23 taman cempaka ampang,sel



ZAIDI BIN BUROK

zaidihack@yahoo.com

www.scubajeffsipadan.com
h/phone : 0178614391
Cawangan Risik, Kompeni 'B' Batalion 14 P/S 472,
Pasukan Gerakian Am, 91308 Semporna Sabah.



RAHMAD BIN ABU HASSAN.

15, Jln Serindit Larkin Jaya
80350 Johor bahru.
@
253, Blok 11 Palong 5,
Pusat Bandar Palong,
73430 Gemas
Negeri Sembilan.
Tel Pej : 07-2238900 H/P : 017-7799141
rahs_75@yahoo.com



MOHD HUZAIRY BIN HAJI ZAULKIFLI

No.1091, Jalan Jasmin 16,
Taman Jasmin, 70450,
Seremban, Negeri Sembilan.
zahzairida@yahoo.com.my
http://akuandsesuatu.blogspot.com/
@
No.1154, Blok 7,
Felda Palong 5,
73430, Gemas,
Negeri Sembilan



AZIE@ZIE.. ZIMAH..

J7-0-1 Delima Apartment,
Jalan 5/76E
Off Jalan Desa Pandan,
55100 Kuala Lumpur
016 9433485

www.myspace.com/juliaes
YM = julia_elisha@yahoo.com

www.juliaeswardrobe.com
facebook : add me "sis juliaes azie"




FADZLISYAM

fadzlisyam@ahlong@veteran porang....
abahcahid@yahoo.com.my
0192237525

No40,Jln Beruas 2C/KU8,
Tmn Daya Maju,
41050 Meru,
Klang,
Sel.

@ No.87, Jln Tok Bahaman,
(F) Palong 5,
73430 Gemas,
N9DK
0176443435



KAMARUDDIN BIN DARUS

No 442 Jalan Sarawak,Taman Rakyat 34600 Kamunting Perak.
zahar442@hotmail.com
0134421400

B-20 Felda Palong Tujuh,
73470 Gemas,
Negeri Sembilan



MOHD HANIF HAJI YUSOF palong8

alamat aku ---> 1-8b rumah pangsa blok b,taman cengal utama,sban
email aku ---> buacak88@gmail.com
web aku ---> http://buacakmp3.blogspot.com
no hp aku ---> +6012-2719752



NORDIYANA BT JAHAYA.(5HIJAU)

45 blok 3,felda palong 10,
73470 gemas,negeri sembilan.
diyana1143@yahoo.com.my
H/P;019-4284607



NORLIZA BT IBRAHIM,

no.2430 jln bss 3/1j,
bandar seremban selatan,
71450 seremban,n.9
NO H/P:0126802730



AZIDAH AHMAD,

no 5,jalan dagang 4/3, taman dagang
68000 ampang selangor.
@
no 498 blok d-5 felda palong 4,
73430 negeri sembilan.
naimazie@yahoo.com
Y M = aziekadar@yahoo.com



NORAINI BINTI MOHAMED

j5524, taman bahagia 2,
77000 jasin,
melaka.
019-6636485
e-mail : noramera96@gmail.com

M16, FELDA PALONG 7,
73470 GEMAS,
NEGERI SEMBILAN.
064645542



ROHANA BINTI YUSOF (5 HIJAU)

alam_ana75@yahoo.com.my
B7-3, Desa Tun Hussein Onn
Jalan Jelatek
54200 KUALA LUMPUR
@
No. 74, Blok 4
Jalan Datuk Bahaman
Felda Palong 5
73430 Gemas
N. Sembilan



NORIMYAZMY BIN ABDUL

No.74 Blok 4/2 Felda Palong 6
73430 Gemas
Negeri Sembilan Darul Khusus
atau
No. 112 Jalan Indah 1
Taman Senai Indah
81400 Senai
Johor
No H/P : 016-212 0219



DEDEY AINI NORALIAFIANTEY BIN HASBULLAH
ZUBAIDAH DIN
FARHAN
HAZIQ FAHMI

no 16, jalan pi 11/6,
taman pulai indah,
81110 kangkar pulai,
johor darul takzim.
H/P: 019-7152675

NO 127, BLOK 4,
FELDA PALONG 12,
73430 GEMAS,
NEGERI SEMBILAN DARUL KHUSUS.
EMAIL :- dedeyaini@yahoo.com.my (main)
dedey@streamyx.com (subsidiary)
WEB :-
http://www.bijakuruswang.blogspot.com/
&
http://www.dz-confectionery.blogspot.com/



HIZARRIANA BT MOHD YASIM (RIN WALTON)

rin2211@live.com
Hizarriana bt Mohamad Yasim
(Rin Walton)
Matthew Clive Walton
Daniel Benjamin Walton &
Maya Zara Walton



MOHD AZHAR BIN BAHARIN(AWIE)

No 18, Tmn Perling,
85100 Labis,
@
No 84 Palong Timur 02,
85100 Batu Anam,
Segamat.
012-7095986



NORANIDA BT ANUAR

wafie_hawanie@yahoo.com.my
http://akubudakkampung-
duniaku.blogspot.com
Blok g.no7 felda palong7 73470 gemas negeri sembilan
0132837414@0126816158



MOHD AIDIL B.MOHD ISA

012 348 4172 gedutctam@yahoo.com.my
11-3-9 Pangsapuri Sri Nervillia,
Jalan Anggerik Nervillia 31/166.
40460 Kota Kemuning,Shah Alam,Selangor



MUHAMAD JAMRI NAYAN

45 Jalan Ungu U9/34A
Taman Sunway Kayangan
40105 Shah Alam
jamrinayan@gmail.com
skpe@ym - jamrinayan
016-6951630



MOHDZAHID BIN ISMAIL

no 1 gerai felda palong 6 ,73430 gemas negeri sembilan
TEL : 0126910138
anak pak cik mail

Thursday, September 10, 2009

AKTIVITI SYAWAL 2009

NOR AFFENDY

19 SEPT 2009 - PAGI BERTOLAK BALIK PALONG IKUT KUALA KELAWANG

20 SEPT 2009 - SEMBAHYANG RAYA KAT MASJID PALONG 5
KENGKAWAN DIJEMPUT KEUMAH MAKAN
LOMANG , SATEY , AYAM MASAK DALAM BULOH DEN TUNGGU
KENKAWAN DATANG


21 SEPT 2009 - JANGKA BERAYA KEK PALONG 4,5,6,7,8,9,10,11 DAN 12

23 SEPT 2009 - JANGKA BERAYA KEK JOHOR DENGAN KELUARGA SEBOLAH OMAK DEN


Sunday, September 06, 2009

HANIZA JUGA MENIMANG CAHAYAMATA BARU


Haniza dah bersalin di Putra Medical Center
Bkt Rahman Putra Sg Buloh pada 26hb Ogos lepas
dengan menerima anak lelaki 3.3kg

Semoga ia sihat walafiat dan dimurahkan rezeki
hendaknya.. amin

Wednesday, August 26, 2009

MAJLIS BERBUKA PUASA 2009

ADALAH DIJEMPUT KEPADA YANG MEMBACA BLOG INI TERUTAMA AHLI REUNION
DIMAKLUMKAN MAJLIS BERBUKA PUASA TAHUN INI AKAN DIADAKAN

DI KEDIAMAN SAUDARA NOR AFFENDY BIN RAHMAN (012-3338925)

BERALAMAT
BLOK B2-1
DESA TUN HUSSEIN ONN
JALAN JELATEK
54200 KALA LUMPPUR

KEPADA SEMUA PERLU MEMAKLUMKAN KEHADIRAN SEBAGAI PENGESAHAN
KUTIPAN DUIT TIDAK DIBUAT
HANYA PERLU SUMBANG UNTUK BERBUKA PUASA SAHAJA DIPERLUKAN(TAK LAH DATANG TANGAN KOSONG JE)

MAKAN MALAM TELAH DIURUSKAN

ATURCARA

TARIKH 05 SEPT 2009

JAM 1800 - BERKUMPUL SEMUA ORANG DAH DATANG LA
1919 - WAKTU BERBUKA PUASA
1930 - SEMBAHYANG MAGHRIB
2000 - MAKAN MALAM
2028 - SEMBAHYANG ISYAK
2100 - SEMBAHYANG TRAWIH
2230 - TAHLIL ARUAH DAN DOA SELAMAT
2300 - MOREH
2330 - ACARA SELESAI

Thursday, August 20, 2009

KHAIRUL MAD DAN MENERIMA CAHAYA MATA BARU














new baby boy!
Muhamad Ameer Ghazi
born on Thursday,
August 13, 2009, 3:31 a.m.
at DBM Hospital, Sunway Batu Caves.....
So Cuddly & Sweet
From Head to Feet

Friday, June 19, 2009

Anak Palong yg Berjaya di Sabah


Kenang-kenangan anak palong di negeri bawah bayu

Sawan kedip - kedip said...

jika didalam dunia ni insan yg paling perlu aku mohon maaf,orangnye adalah Haniza Bt Harun.Masa sekolah aku tiada henti ganggu sehinggakan dia Fobia dgn muka aku.Maafkan aku kerana "MemFobiakan" ekau.Bila dah besar ni aku sayang sangat kat dia cam adik aku bab dia menyimpan pelbagai kenangan nakal aku hinggakan dia masih ingat akan "Sawan kedip - Kedip " aku.Terima kasih nieza.Nieza mengembalikan nmemori yg kian terpadam dalam ingatan ini. Thanks again Nieza.wish you all the best!.

aku bercadang jika x keberatan reunion 2010 diadakan di pulau mabul.
aku dah siap design t-shirt reunion 2010 dah..tak sabar aku nak lemaskan
korang kat laut ni. 3 hari di sini tetap korang gelap punya. harga tetap diluar
imaginasi korang punya! yg penting korang pijak pulau ni, nikmati
keindahannya dan rasalah air laut yang rase strawberry kat sini.he..he..
Percutian murah giler utk 4 org pada tarikh berikut
termasuk penginapan,makan, bot,guide, aktiviti.

1. 20-22/6/2009 - Rm 60 sorang

2. 12-14/7/2009 - Rm 60 sorang
3. 28-29/3/2009 - Rm 60 sorang
Jika ada tarikh lain aku bg tahu lagi. contact aku
zaidi - 0178614391 / 0165829169



Untuk memudahkan Guest aku maka kelmarin aku dah mula buat Blog aku,
belum siap sepenuhnya.Jika nak melihat sepenuhnya keadaan disini
silalah masuk ke
http://scubajeff.wordpress


Kepada zuki, aku ingin mgucapkan ribuan terima kasih kerana menjayakan
blog smkp4 ini. Tabik spring untuk zuki. nasib baik le ko nak kawin dah.
kalau tak aku rekemen dgn adik aku yg nurse tu he..he.

Sekalung terima kasih dan tabik spring untuk zuki


Sesiapa yang ada facebook sila add aku . Group facebook aku aktif travelling dan
sentiasa buat trip ke sini. Senang korang nak ikut atau dapat info nanti.
guna zaidihack@yahoo.com



Aku sentiasa menambah artikel dari semasa ke semasa berkenaan dunia menyelam, hidupan laut ( ikan,karang dll ) dlm bahasa Malaysia agar guest dan kawan2 dapat mengenali dengan lebih dekat dunia laut. Setakat ini terdapat tiga topik artikel iaitu " ikan berkaki ( Frog fish ), Lintah laut ( Nudibranch ), Barracuda dan Lion fish.alhamdulillah blog aku hits 1088 dalam masa 16 hari berikutan sokongan teman - teman semua. Nantikan artikel berkenaan batu karang yang pelbagai warna.


Salam kepada semua warga SMKP4.Bila lihat dimana diri berdiri dan berada
sesekali selitkan bagaimana kita boleh beradda dan berdiri sekarang.
ketika aku menulis ini aku amat rindukan ibubapa aku dan bau busuk bajunya
diselaputi getah. sebagaimana bangganya aku memebri tahu dunia aku
anak penoreh getah begitulah bangganya aku pada ibubapa aku.
Sebagaimana berjayapun kita ibubapa kita lebih berjaya kerana
mereka telah berjaya melahirkan satu produk ( anak) berjaya iaitu kita
yang berjaya. sedangkan kita yang berjaya belum dapat memastikan
produk yang kita ada akan berjaya nanti.So..beranikah kita kata kita lebih
berjaya dari mereka?.Didalam kesibukan kerja dan mencari wang
adakalanya nak melawat mereka juga susah tetapi tidak bermakna
hanya kita ada baru mereka rasa berjalan. Sila komen idea dibawah.


Hujung tahun ini aku bercadang untuk mengumpulkan ibubapa Warga SMKP4. Ini adalah cadangan permulaan. Aku akan bawa ibubapa aku kesini hujung tahun dan aku offer kepada semua ibubapa korang juga. Trip ni akan di atur oleh guide mahir seramai 5-10 org adan mereka akan dijaga 24 jam!.aku sendiri akan menyambut mereka di airport tawau dan seseorang akan atur di KLIA nanti. jika aku berjaya kumpulkan sekurang-kurangnya 10 pasangan maka aku akan buat. pakej ini adalah pakej istimewa. Air asia dah murah kita bagi le ibubapa yg selalu menunduk di pokok getah menoreh dan sesekali tengadah melihat kapal terbang dicelah - celah daun getah tu rasa naik kapal terbang dan melihat pokok getah mereka dari awan pula. Sementara mereka ada lagi. Ini adalah pakej yang ingin aku kaji dan jika berjaya setiap hujung tahun aku akan buka pakej ini untuk sesiapa saja seluruh malaysia, Thailand dan singapore di dlm blog aku. aku harapkan percubaan ini akan berjaya.


Jika pakej ini bejaya maka aku akan namakannya "Scuba Jeff Diamond
Package". Harap korang dapat beri komen agar aku mempunyai lebih idea
untuk pakej tersebut. boleh komen disini atau direct di blog aku http://scubajeff.wordpress.com


Nasi Ayam Kedip - Kedip

1 1/2 kg peha ayam ( pastikan bkn peha ita )
6 senduk sos tiram
2 senduk minyak bijan
4 inci halia
7 ulas lada merah
15 biji lada padi
3 ulas bunga lawang,kayu manis

nasi.

masak nasi seperti biasa ( kurangkan air ),setelah mendidih masukkan planta, garam,ajinomoto, halia,bwg putih tumbuk, kayu manis dan bunga cengkih sikit.

sos ayam : didihkan air 3 cawan, masukkan minyak bijan 2 senduk,sos tiram 2 senduk,1 sudu teh gula,kicap 1 senduk,sedikit garam, ajinomoto dan gula.pekatkan dgn tepung jagung. siap disiram atas ayam.

sos cicah : blender 5 biji bawang putih, 4 inci halia,10 biji lada besar dan 15 biji cili padi,garam,ajinomoto,gula, cuka 1/2 botol,air masak secawan.

hiaskan dgn tomato dan timun. cubalah.


Monday, May 18, 2009

ReUnion 2009






Menurut fendi, cadangan family day akan dibuat pada
bulan 10 bertempat di Cameron highlands..so sesiapa yg bercadang
nak bercuti, so booking cuti (16hb jumaat) 16-18 bulan 10 (Cuti Deepavali 17hb)
kena conform dgn fendi/alintoi.
Noraini Chalet lokasi...tmpt penginapan

Tuesday, April 21, 2009

Gambar Warga baru palong mali


Gambar dari "Noranida Anuar" batch tahun 1993.
sekelas dengan ramlah burok, azman ismail, ruslan mulup,rozalina

Monday, March 30, 2009

Salam Takziah Buat My Boss

Al-fatihah buat mywife boss Dr Haliza Mohd Shafie dan
Dr Amin Tai Abdullah (doktor pakar ampang puteri)
semoga rohnya dicucuri rahmat
dan ditempatkan dgn org2 yg beriman. amin

Sunday, March 22, 2009

Aktiviti cuti Hari pekojo

cadangan azli (waktong) poie kek rumah khairi,
sambil lopeh tu mandi manda kek air torjon..
apo kata korang..ehehe

Sunday, March 08, 2009

Jemputan WalimatulUrus Dari Syahrul


Syahrul menjemput semua rakan-rakan ke rumahnya pada
15Mac2009(Ahad) sempena Perkahwinan adik beliau. jika
keluangan masa dtg ke majlis dari 11.30am hingga 4.30pm.
sekian wassalam.

Sunday, March 01, 2009

Gambar Dari Dedey


dedey buat bisnis sendiri tu..tgk blog dia

Wednesday, February 25, 2009

Gambar Perkahwinan Mimi


Selamat Pengantin Baru Buat mimi & pasangannya
semoga kekal hingga akhir hayat..

Monday, February 23, 2009

Koleksi Dari Ahlong



Gambar ahlong poie honey moon kek Langkawi

Koleksi Dari Ahlong

Sesapo yg lum kona ahlong..

Tuesday, February 10, 2009

Friday, February 06, 2009

JEMPUTAN PERKAHWINAN

Kepada sahabat2 dan rakan2..
Anda dijemput hadir ke MAJLIS PERKAHWINAN saya
MIMI JUANA BT. SA'DON dan AHMAD KHIARUZ B. MAD ZIN
pada 14 Februari 2009 (Sabtu) di
No.390, (F) Palong 8, Gemas. N.9
Sekian Terima kasih

Tuesday, February 03, 2009

Gambar dari Haniza


Putera-puteri Haniza..

Gambar dari Along.


wajah terkini ahlong..bersama puteranya

Tuesday, January 13, 2009

Gambar Dari Azidah


Koleksi dari Azidah bersama putera2 nye..
dah besar tu...

Monday, January 12, 2009

Promosi Ayie

assalamualaikum semua" ,aku ada PC nak clear , sapa sapa berminat leh la call aku
spec dia mcm kat bawah ni

**Desktop HP compaq EVO d530 CMT, Intel Pentium 4 2.6 GHz ,
- 512 MB DDR RAM ,80 GB Hard Disk Drive ,
- 1.44 MB FDD,48X CD ROM
-
17 " CRT monitor ,LAN Integrated
- Keyboard ,mouse,Operating system Windows XP PRO
RM 630.00

ASRI
ISMAIL (Ayie)
012-2171583/013-3416081 ayieismail@gmail.com

Gambar Dari NorDiyana Yahya

Gambar Diana bersama putera2 nye.